kombinationer under dessa

Gaming maskin Playboy: Hot Zone

Denna online slot erbjuder en gembleram chans att dyka in i världen av oseriöst och fascinerande scener från samma erotiska tidningen. Efter att ha spelat i den heta zonen, varje människa blir märkbart uppfriskande och poveselevshim, för att inte nämna den värdefulla kontant priser som kommer att gå in i heta zonen Playboy. Detta spel maskin simulator var en verklig gåva från Bally Technologies spelutvecklare. Som andra video slots från detta företag, kan det skryta med avancerade tekniska prestanda, bra grafisk design och intressant spel mekanik.

Berättelsen rör sig Gemblerov på 1950-talet, när den berömda playboyen endast erövra sin popularitet, och amerikanska USA ekande träffar Elvis Presley’s King of Music.

Trots de klassiska fem spolarna och de många alternativ som redan känd för de andra automater, har Hot Zone facket mer än överraskande gamer. Detta gör läggas Bally programmerarna ytterligare marker till den traditionella uppsättningen spel aktiviteter:

  • Skylten ”Hot zone” ibland visas på sidorna av skärmen. När spelaren lyckan att stoppa spelet hjulen, alla bilder på trumman förvandlas till vajldy (wild-symboler). Detta förbättrar avsevärt chansen för att spelare att producera vinnande kombinationer! Du kan se den heta zonen i normala spelläget och i fri rotation läge. Dessutom under DFI på verkar det ännu oftare, ytterligare uppmuntra anhängarna av denna online slot!
  • Den varma zonen kan överraska spelaren inte bara med wild-symboler, men också med en serie av bonus rotationer. Det är värt att sätta ihop en kombination av två eller fler scatter tecken, och spelaren förväntar sig 8, 10, eller ens 20 gratis på. Deras antal beror på hur många tecken är utspridda på samma gång. Värdet av kombinationer under dessa spel-trumma rotationer bestäms av priset vid tidpunkten för Skettery (spridda tecken) samlades. Het fläck tecknet kan du öka antalet dessa rotationer.
  • Bally Technologies har utvecklat en speciell spelmotor som gör det möjligt för dem att köra sina produkter på mobila enheter. Nu skall den varma zonen och andra platser i företaget alltid vara nära Gemblerami. Och du behöver inte söka efter en dator med Internet om du vill uppleva framgång.

I summan av alla funktioner i Playboy är den varma zonen en av de mest framgångsrika moderna gaming online slots skapad senaste datorer och gaming technologies. Det gör honom populär bland nybörjare och mycket erfarna gamers.

Comments are closed.